вівторок, 26 червня 2012 10:57

Водій київської маршрутки, перебуваючи під кайфом, узяв у заручники пасажирку

Водій київської маршрутки, перебуваючи під кайфом, узяв у заручники пасажирку
Цей дикий випадок стався вчора на зупинці "Індустріальний міст". Фото: Сегодня

Дивний випадок стався 25 червня в Києві. Водій маршрутки № 242, яка курсує від метро "Лісова" до Індустріального моста, узяв в заручниці пасажирку, а коли та спробувала звільнитися, накинувся на неї з кулаками. Очевидці казали, що водій був явно під "кайфом". Але найцікавіше, що після інциденту чоловік продовжив возити людей, як ні в чому не бувало, пише Сегодня.

Цей дикий випадок стався вчора на зупинці "Індустріальний міст".

"Я їхала на роботу. Всю дорогу водій то розмовляв по телефону, то слухав музику в навушниках, а тому пасажирам доводилося по кілька разів кричати про зупинку, - розповідає киянка. Зі мною було те ж саме: я попросила висадити мене на Виборзькій, але водій проїхав далі. Я не стала кричати, а вирішила вже доїхати до кінцевої і там пройти назад, причому на той момент я залишалася одна в салоні. Але на кінцевій він двері не відкрив, а взяв мобільний телефон і почав знімати мене на відео. Коли я стала кричати, щоб він мене випустив, водій закричав: "сидіти, с...а".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві піймали водія маршрутки, який потрапляє у аварії і їздить без прав

Жінці вдалося набрати на своєму мобільному номер диспетчера, який вивішений в кожній маршрутці, жінка прибігла на підмогу і стала кричати під автобусом: "Ігор, не влаштовуй скандал, випусти людину". На що Ігор, у якого, за словами очевидців, були скляні очі, як від наркотиків, лише продовжив викрикувати нецензурну лексику. "Диспетчер потім зателефонувала директору їхньої фірми і передала водієві трубку, - плачучи розповідає постраждала. - А маршрутник і шефа став матом крити. Я стала викликати міліцію, тоді і водій теж став дзвонити в 102".

Конфлікт помітили на зупинці.

"Я бачила, що в маршрутці перебуває жінка, а водій її не випускає. Вона спробувала сама відкрити двері, тоді водій підскочив до неї і став заштовхувати її назад, вирвав з рук сумочку, порвав її і знову замкнувся в автобусі", - розповідає продавець квіткового магазину Оксана.

За словами постраждалої, водій її бив, вона впала на асфальт і пошкодила руку. А коли сказала диспетчеру, що у них водій явно неадекватний, та спокійно відповіла: ми в курсі.

У міліції у жінки спочатку поцікавилися, чи буде вона писати заяву, мовляв, якщо в суд не подаватиме, то який сенс. Але жінка написала, так само, як і водій маршрутки - він стверджує, що пасажирка стала причиною конфлікту, оскільки кидалася на кермо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водія миколаївської маршрутки невідомі побили кастетом

"Ми отримали дві заяви, одну від пасажирки, другу - від водія. Зараз проводиться дослідча перевірка", - сказала прес-офіцер Солом'янського району Ірина Біба.

Найцікавіше, що, за словами продавців на зупинці, ніхто водія від роботи не усував, він вчора спокійно весь день возив людей. А диспетчер компанії-перевізника Наталія та директор фірми від коментарів навідріз відмовилися.

У ЦГЗ київської міліції кажуть, що конфлікти пасажирів і маршрутників нерідкі.

"Це відбувається мало не щодня, правда, рідко доходить до рукоприкладства. Останній випадок був у кінці минулого року. Тоді водій побив пасажирку, і ми порушили кримінальну справу за статтею за хуліганство ", - сказав заступник начальника ЦГЗ Володимир Дмитренко.

Зараз ви читаєте новину «Водій київської маршрутки, перебуваючи під кайфом, узяв у заручники пасажирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути