пʼятниця, 13 квітня 2012 14:14

Водія миколаївської маршрутки невідомі побили кастетом

Водія миколаївської маршрутки невідомі побили кастетом
Колеги побитого водія викликали міліцію і "швидку". Фото: talks.guns.ru

У Миколаєві 12 квітня, близько 16.00, на кінцевій зупинці 89-го маршруту (район старого залізничного вокзалу) троє молодиків жорстоко побили водія маршрутки.

"Це сталося після того, як Дмитро висадив пасажирів і вийшов з салону. Ледве він відійшов від маршрутки, до нього наблизилися троє молодих людей, які приїхали на кінцеву маршруту на іномарці. Один з них перекинувся парою фраз з Дмитром, раптово наніс останньому удар в обличчя кастетом. При падінні Діма розбив голову об бордюр, а нападник продовжував наносити удари. Водії, що знаходились на кінцевій, і диспетчер одразу і не зрозуміли, що сталося - справа в тому, що через маршрутки, які стояли поруч, огляд був обмежений. Коли ж вони, почувши крики, кинулися до закривавленого Дмитру, молодчики стрибнули в свою машину і поїхали", - повідомило джерело, пише "Новости-N".

За його ж словами, колеги побитого водія викликали міліцію і "швидку".

"Першими на місце події прибули міліціонери, але коли почули від очевидців номер іномарки, на якій приїжджали невідомі, швидко згорнулися і поїхали назад. А Дмитра на "швидкій" відправили в обласну лікарню. Зараз він знаходиться там у відділенні щелепної-лицьової хірургії, його стан важкий", - сказало джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У побитті тернопільського „свободівця" підозрюють „хворого на голову"

Журналісти видання провели міні-розслідування і з'ясували наступне. Факт побиття водія дійсно мав місце. За інформацією, отриманою з компетентних джерел, приблизно за годину до інциденту, на тій самій кінцевій зупинці в районі старого вокзалу, при виході з маршрутки одна з літніх пасажирок спіткнулася і впала. Сама або їй хтось "допоміг" - залишилося невідомим. Після цього жінка комусь подзвонила і, очевидно, поскаржилася на водія. Так от після того, як він зробив коло по маршруту і повернувся, на нього і напали невідомі.

Тільки причина, по якій міліція "розвернулася і поїхала", виявилася зовсім не в номері "крутої іномарки".

Потерпілий сам відмовився писати заяву на кривдників, оскільки вони, щоб уникнути подальших проблем з міліцією запропонували своїй жертві врегулювати питання за допомогою грошей. Водій від грошей не відмовився.

 

Зараз ви читаєте новину «Водія миколаївської маршрутки невідомі побили кастетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути