неділя, 11 листопада 2018 18:24

Водій автобуса напав на оператора білоруського театру

Водій автобуса напав на оператора білоруського театру
Чоловік розбив оператору камеру та напав на нього. Фото:Facebook

Водій автобусної компанії Ecolines побив білоруського фотографа й оператора Миколу Куприча за те, що у нього була із собою відеокамера.

"Чудово проведені в Києві гастролі були все-таки затьмарені. Протягом усього часу перебування Микола знімав матеріал для фільму, який театр готує до випуску. А коли прийшов до рейсового автобусу Ecolines, що їхав до Мінська, водій, побачивши камеру, що висить на його плечі, сказав, що в автобус Колю не пустить. На питання "чому?" водій просто порвав квиток", - розповів художній керівник Білоруського вільного театру Микола Халезін у Facebook.

"Микола увімкнув камеру та запитав, на якій підставі його не пускають в автобус. Водій розбив йому камеру, а потім побив, пошкодивши голову. Після цього автобус виїхав, а Микола викликав поліцію. Поліція приїхала і відвезла його до відділення, де Куприч склав заяву. Це було відділення поліції Голосіївського району", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їздять на червоний, обганяють, підрізають: у мерії розповіли про перевірку маршруток у Києві

Халезін додав, що компанія Ecolines відмовилася надати прізвище водія, який здійснював рейс за маршрутом Київ-Мінськ, а також висловив надію, що поліція все ж приверне його до відповідальності.

Ветерани знайшли зухвалого водія маршрутки, який нагрубіянив батькам загиблого героя АТО Ігоря Олеськіва. АТОшники знайшли чоловіка та змусили вибачитись перед ображеною жінкою.

Зараз ви читаєте новину «Водій автобуса напав на оператора білоруського театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути