вівторок, 13 листопада 2012 01:44

В Палаці Спорту не розуміють як загиблий журналіст потрапив у технічну зону

В Палаці Спорту не розуміють як загиблий журналіст потрапив у технічну зону
Юрій Данілов ФОТО: all.kharkov.ua

У Палаці Спорту висловлюють співчуття родині загиблого журналіста газети "Команда" Юрія Данилова, але запевняють, що технічні працівники дотримувались всіх вимог щодо техніки безпеки.

"Зараз ведеться розслідування загибелі відомого журналіста Юрія Данилова. Наше керівництво висловлює щирі співчуття його родині та друзям але пояснюємо, що Юрій перебував у технічній зоні вже через годину після закінчення хокейного матчу. В цей час він мав би залишити приміщення. Слідчі намагаються з'ясувати, як він туди взагалі потрапив. Ця зона була закрита від сторонніх людей. Всі журналісти на той момент уже повинні були залишити межі Палацу Спорту. Більш детальну інформацію зможу повідомити лише після результатів слідства, - пояснив прес-секретар Палацу Спорту Олександр Прокопенко.

Журналіст інтернет-видання ua-football.com Іван Вербицький був неподалік від місця трагедії. Чекав Юрія разом із компанією колег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий хокейний оглядач трагічно загинув після матчу Україна - Польща

"Нас почали відганяти технічні працівники. Їм потрібно було демонтувати сидіння. Ми звісно почали обурюватися, що заважають виконувати наші професійні обов'язки. Довелось іти до тунелю, куди виходять хокеїсти. Юра пішов з нами. Але згодом, повернувся назад. Ми не звернули на це уваги. Чекали з іншими колегами, коли він допише матеріал, і планували піти в кафе відсвяткувати перемогу нашої збірної. Потім, думаю наберу Юру, скажу що вже потрібно іти і нагадаю, щоб він не забув свою сумку з ноутбуком. Набираю, а він вже не бере", - розповів Вербицький.

 

За даним фактом Прокуратура проводить слідчу перевірку.

Нагадаємо, в неділю ввечері хокейний оглядач газети "Команда" Юрій Данилов, після матчу між збірними України та Польщі не помітив яму між секторами для сидінь і впав донизу. Від отриманих травм помер на місці.

Зараз ви читаєте новину «В Палаці Спорту не розуміють як загиблий журналіст потрапив у технічну зону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути