неділя, 22 березня 2015 09:30

Вночі сутички з бойовиками були на трьох напрямках - прес-центр АТО

Вночі сутички з бойовиками були на трьох напрямках - прес-центр АТО
Фото: dt.ua

Протягом ночі з 21 на 22 березня в зоні АТО українські військові продовжували протистояння з незаконними збройними формування на Донецькому, Луганському і Маріупольському напрямках.

З 20 години вечора до 5 години ранку зафіксовано 9 обстрілів та одне бойове зіткнення, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбук.

"Зокрема, на Луганському напрямку із стрілецької зброї бойовики обстріляли Сокольники, Станицю Луганську. А о 23.30 із 120-міліметрових мінометів били по Трьохізбенці.
На Донецькому напрямку близько 22.00 із 82-міліметрових мінометів бандити вели вогонь по Пісках. Із стрілецької зброї і гранатометів обстріляли Опитне. А з часу ночі понад півгодини в районі Водяного тривало бойове зіткнення. Бійці АТО втримали позиції та успішно відкинули сили ворога", - йдеться у повідомленні.

"На Маріупольському напрямку з 20.10 вечора 40 хвилин російсько-терористичні угрупування вели вогонь із 120-міліметрового міномету по селищу Широкине. Водночас, в районі Маріуполя спостерігається активність повітряної розвідки противника. Наші сили протиповітряної оборони виявили безпілотники над Зорею, Кальчиком, Талаківкою, Кас'янівкою.
Загалом, за ніч, з 20 до 24 години ворог 6 разів порушував режим припинення вогню, ще 4 випадки зафіксовано з опівночі до 5 ранку", - повідомляють у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Вночі сутички з бойовиками були на трьох напрямках - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути