четвер, 24 травня 2018 18:09

Винуватця масштабної ДТП не змогли взяти під варту

Винуватця масштабної ДТП не змогли взяти під варту
Винуватця  масштабної ДТП у Запоріжжі, де водій Lexus розбив відразу шість автомобілів і автобус, залишили під домашнім арештом на час слідства. Фото - verge.zp.ua

Винуватця масштабної ДТП у Запоріжжі, де водій Lexus розбив одразу 6 автомобілів і автобус, залишили під домашнім арештом на час слідства. Підстав на перекваліфікацію статті та арешт підозрюваного у поліції немає. Про це повідомив начальник обласної поліції Сергій Комісаров, передає "Верже".

Комісарів додав, що затримати водія зможуть тільки після висновку лікарів про стан постраждалих. Якщо у висновку лікарів буде вказано, що потерпілі отримали важкі ушкодження, то статтю перекваліфікують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 людей загинули під час зіткнення вантажівки та мікроавтобуса

"Він дійсно кримінальний авторитет. Ми дуже довго з прокурором спілкувалися над кваліфікацією справи. Троє постраждалих, але ні в кого немає тяжких тілесних ушкоджень, кілька машин розбиті – як одна. Ми не можемо його затримати і заарештувати. Незважаючи на те, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння (в крові виявили 2,3 проміле. - Gazeta.ua), і раніше він проходив за тяжкими статтями", – заявив глава запорізької поліції.

Також у місцевих ЗМІ з'явилася інформація про те, що підозрюваний порушує режим домашнього арешту, виїжджаючи з квартири до кафе і ресторанів. Зараз правоохоронці перевіряють цю інформацію.

10 травня в центрі Запоріжжя водій автомобіля Lexus в стані алкогольного сп'яніння перевищив швидкість і спровокував масштабну ДТП. Не впоравшись із керуванням, він протаранив кілька припаркованих машин, від потужного удару позашляховик відкинуло вбік, і він протаранив автомобіль з трьома пасажирами, який в свою чергу врізався в автобус №72. В результаті аварії госпіталізували двох пасажирів і водія: двоє осіб перебувають в стані середнього ступеня тяжкості, а ще один – у важкому стані. Патрульні затримали винуватця ДТП. За словами очевидців, порушник у відповідь на звинувачення жартував, кидався на людей і сказав, що у нього є серйозні зв'язки, які все вирішать.

Зараз ви читаєте новину «Винуватця масштабної ДТП не змогли взяти під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути