вівторок, 19 лютого 2019 16:12

Винен Дронов: адвокати Зайцевої зробили скандальну заяву

Винен Дронов: адвокати Зайцевої зробили скандальну заяву
Адвокати Олени Зайцевої переклали всю провину за аварію на Геннадія Дронова. Фото - Слово і Діло

Обвинувачена у справі про смертельну ДТП на вул. Сумській в Харкові Олена Зайцева не могла запобігти зіткненню.

А у водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова така можливість була. Про це сьогодні, 19 лютого, заявив її представник Євген Мельниченко під час дебатів у Харківському районному суді.

"У Дронова була можливість запобігти ДТП. Зайцева не могла застосувати екстрене гальмування, оскільки відстань між автомобілями була меншою за гальмівний шлях. Те, що аварії могло не бути, якби Зайцева їхала повільніше, не має відношення до реальної дорожньої обстановки . Це всього лише припущення", - заявив Мельниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дронов відмовився виступити в дебатах

З ним погодився інший адвокат Зайцевої Максим Стець. За його словами, обвинувачена визнала свою провину і відшкодувала за допомогою батьків збиток потерпілим. А це не тільки пом'якшувальна обставина, а й доказ того, що вона стала на шлях виправлення.

Юлія Козирь, яка також представляє інтереси обвинуваченої, заявила, що ступінь провини Дронова більший. Бо він чомусь не помітив Lexus і не почув звуковий сигнал. З майже максимальним прискоренням Touareg протаранив Lexus, а той, некерований, вилетів на тротуар. Саме Дронов абсолютно усвідомлено порушив ПДР, за словами Козир.

Обвинувачена у смертельній ДТП на вул. Сумській у Харкові Олена Зайцева визнає провину та готова нести покарання, призначене судом. Також вона визнає всі позови потерпілих. Про це Зайцева заявила під час судових дебатів у Київському райсуді Харкова сьогодні, 19 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Винен Дронов: адвокати Зайцевої зробили скандальну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути