пʼятниця, 04 листопада 2011 11:57

Вінницький високопосадовець вимагав $5 тисяч хабара

Вінницький високопосадовець вимагав $5 тисяч хабара

Вчора ввечері у Вінниці працівники СБУ затримали начальника відділу одного з районів Вінницького міського управління юстиції та директора приватного підприємства, яке реалізовувало за виконавчими провадженнями майно.

"Затримані запропонували мешканцю Вінниці, чия квартира була у банківській заставі і підлягала реалізації за борги, продати йому ж квартиру з прилюдних торгів, але з уцінкою до 50 відсотків від її початкової вартості. За умови сплати хабара у розмірі 5 тисяч доларів США", - повідомили у прес-центрі СБУ на Вінниччині.

Хабарників викрили під час передачі грошей на одній з місцевих АЗС.

"Того ж дня порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Посадовець державної виконавчої служби щойно склав кваліфікаційні іспити щодо його призначення на посаду судді і чекав відповідного Указу. Наразі він на підписці про невиїзд. Директор приватного підприємства утримується під вартою", - додали у службі безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький високопосадовець вимагав $5 тисяч хабара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути