пʼятниця, 11 лютого 2011 17:11

Вінницький таксист випадково втопив свою автівку уві сні (ФОТО)
5

9 лютого близько 13 години у Вінниці рятувальники дістали з річки Південний Буг автомобіль ВАЗ 21093. Це трапилося на пляжі Бригантина, що по вул. Чорновола.

"Приїхав приблизно о 4 ранку відпочити, щоб ніхто мене не дьоргав. Працюю таксистом, була складна зміна. Уві сні, напевно, зачепив коробку передач. От машина сама і поїхала. Так добре спав, тут відчуваю, що мені мокро і холодно. Спочатку навіть не зрозумів, що сталося. А машина вже у воді, передом провалюється. Слава Богу, я ще встиг через заднє вікно вискочити", - розповів Gazeta.ua 28-річний власник темно-синьої "лади" Дмитро Заколеснік.

На місце викликали спеціалістів з пожежно-рятувальної частини №2 у Вінниці.

"На річці стояла крига на 10 метрів від берега. Автівка пішла по льоду. Водолази її знайшли в 20 метрах від берега, лежала на глибині 3 метри. Течією розвернуло передом до берега. Аби її дістати вирізали бензопилою ополонку 10 метрів довжиною та 4 шириною. Аби був шлях, для витягування. Салон набрався води. Машина сіла в мул. Відтягували бульдозером. Водолази вчепили до машини трос. Так і витаскували", - каже начальник караулу пожежно-рятувальної частини №2 32-річний Руслан Рябіщук.

Власник врятованої "лади" відправив машину на ремонт. Роботу автівки йому пообіцяли налагодити.

Як повідомлялося, напередодні в Кіровограді на риболовлі втопилися ректор Державного педагогічного університету ім. Винниченка, декан факультету історії та права цього ж вузу і хірург обласної дитячої лікарні.

Фото: прес-служби МНС

Зараз ви читаєте новину «Вінницький таксист випадково втопив свою автівку уві сні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути