Ексклюзиви
четвер, 10 грудня 2020 16:16

Викрили злочинну банду, яка продавала іномарки з підробленими документами
6

На Полтавщині поліцейські затримали групу злочинців, які продавали іномарки з підробленими документами та ідентифікуючими номерами.

Поліцейські встановили щонайменше 5 успішних оборудок, які спільники здійснили протягом 2020 року, повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадачі елітних авто гастролювали по областях

На Полтавщині поліцейські затримали групу злочинців, які продавали іномарки за підробленими документами та ідентифікуючими номерами
Фото: npu.gov.ua
Встановили щонайменше 5 успішних оборудок
Встановили щонайменше 5 успішних оборудок
Чотирьох зловмисників затримали під час чергового продажу іномарки
Чотирьох зловмисників затримали під час чергового продажу іномарки

"Фігуранти промишляли продажем легкових автомобілів з підробленими вузлами й агрегатами, а також технічними паспортами та довіреностями на транспортні засоби. Спільники купували на території України автомобілі, якими заборонено користуватися на законних підставах. Як правило, це нерозмитнені транспортні засоби або ті автомобілі, які перебувають у розшуку. Надалі, використовуючи закриті Тelegram-канали, шахраї замовляли за певну суму коштів виготовлення підробленого свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. А коли документи були готові, під них виготовляли металеві пластини з номерними позначеннями кузовів автомобілів та кустарним способом у гаражах та боксах вварювали їх замість справжніх номерних позначень. Після того, як автомобіль був готовий до продажу, його виставляли на популярних інтернет-ресурсах із заниженою ціною, що приваблювало покупців. Встановлено щонайменше 5 фактів реалізації таких автомобілів по різних регіонів України", - йдеться в повідомленні.

4 зловмисники затримали під час чергового продажу іномарки під виглядом вживаного автомобіля. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозри та обрання їм запобіжних заходів.

У Миколаєві поліцейські спіймали на махінаціях в'язня, який із СІЗО продавав фейкові автомобілі. Зловмисник, який перебував під вартою у СІЗО, в інтернеті розміщував оголошення про продаж транспортних засобів, з потенційних покупців вимагав гроші за нібито доставку, отримуючи, зникав.

Зараз ви читаєте новину «Викрили злочинну банду, яка продавала іномарки з підробленими документами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути