четвер, 19 листопада 2020 14:55

Викидали речі у вікно: жінка померла після того, як її виставили за поріг лікарні

Викидали речі у вікно: жінка померла після того, як її виставили за поріг лікарні
В Бобровиці Чернігівської області 74-річну жінку з пневмонією разом з речами вигнали з лікарні Фото: viche.ck.ua

У Бобровиці Чернігівської області 74-річну жінку з пневмонією разом з речами вигнали з лікарні. Жінка чекала на допомогу, однак згодом померла.

Про те, що сталося, розповів у соцмережах журналіст Богдан Амінов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка померла після візиту до стоматолога

"Катерину Іванівну з пневмонією, з тремтячими руками і скаргами "не можу дихати" виставили за поріг інфекційної лікарні. А речі викинули через вікно", - написав журналіст.

За його словами, інцидент трапився ще минулого тижня. Він поїхав до Бобровиці. Як виявилося, жінку попросили покинути лікарню, щоб вона лікувалася вдома.

"Катерина Іванівна вийшла за поріг, сіла на лавку на подвір'ї інфекційного і не змогла далі йти. Водії таксі один за одним відмовлялися приїжджати до ковідної лікарні. Боялися заразитися. Жінку все ж доставили додому, їй стало гірше. Знову "швидка", знову інфекційне. Але вже пізно", - розповів Амінов.
Жінка померла. У неї не було близьких родичів в Бобровиці. Дочка перебуває за кордоном. За пенсіонеркою доглядали 2 місцеві жительки.

"Вона стукала в двері, вікна лікарні і просила допомогти. Але ніхто не вийшов. Потім Тані і Маші головлікар сказав, що йому з Чернігова надійшов дзвінок з вимогою звільнити "ковідне" місце для "важчих" пацієнтів. Потім, правда, виявилося, що були пацієнти і без пневмонії", - написав журналіст.

Головний лікар заявив, що медперсонал доповів йому про легку форму хвороби в жінки. Тому він і розпорядився відправити її додому.

"Пообіцяв провести службове розслідування. "Ми це так не залишимо" - ці слова керівника лікарні я записав на камеру", - додав Амінов. За його словами, медик, який вигнав Катерину Іванівну, сховався і навіть керівництву не вдалося викликати його на розмову.

У Боярці Київської області біля відділення реанімації від серцевого нападу померла жінка. Спочатку до неї відмовилась приїжджати "швидка", а потім Світлану Гончар не прийняли в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Викидали речі у вікно: жінка померла після того, як її виставили за поріг лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути