Ексклюзиви
середа, 27 травня 2020 15:14

Військового забили до смерті на сільській вулиці

Військового забили до смерті на сільській вулиці
На Вінниччині вбили ще одного військового. Фото: suspilne.media

На Вінниччині від рук невідоміх загинув військовослужбовець Барського райвійськкомату.

Капітана 39-річного Михайла Гольовського знайшли без свідомості в селі Чемериси-Барські. Чоловіка госпіталізували в лікарню, де він, не прийшовши до тями, помер, передає "Суспільне".

"На спецлінію "102", близько 7-ї години ранку, повідомив місцевий житель, про те, що він виявив чоловіка в непритомному стані в селі Чемериси-Барські. Потерпілого госпіталізували до лікарні, він не приходячи до свідомості від цих тілесних ушкоджень помер. Зараз поліція, слідчі та оперативники встановлюють особу, причетну до вчинення злочину", - розповідає речниця Нацполіції Анна Олійник.

Обласний військовий комісар Олег Вінницький повідомив, що загиблий був людиною неконфліктною. У Барському військкоматі служив менше року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом 16-річний хлопець застрелив "айдарівця"

"У військкоматі він служив з грудня 2019 року. Мав звання - капітан. Він одружений, має двох доньок. Батьки проживають в місті Могилів-Подільському", - розповів обласний військовий комісар Олег Вінницький.

Тіло загиблого доправили до Могилева-Подільського, де й поховають 28 травня.

Поліція області відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини. Обставини смерті з'ясовуються.

За 2 дні це друга смерть військового. 24 травня на перехресті вулиць Шмідта - Замостянська у Вінниці знайшли 28-річного контрактника в/ч 3008 із ножовим пораненням. Помер військовий у реанімації міської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Військового забили до смерті на сільській вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути