понеділок, 21 травня 2018 18:13

Військовий зберігав у квартирі арсенал зброї
6

СБУ виявила арсенал боєприпасів в Івано-Франківську
Фото: ssu.gov.ua
СБУ виявила арсенал боєприпасів в Івано-Франківську
СБУ виявила арсенал боєприпасів в Івано-Франківську
СБУ виявила арсенал боєприпасів в Івано-Франківську
СБУ виявила арсенал боєприпасів в Івано-Франківську

Арсенал зброї у себе в квартирі зберігав житель Івано-Франківська, який неодноразово був на Донбасі. Про це інформує прес-служба СБУ в Івано-Франківській області.

"Під час обшуку в квартирі зловмисника правоохоронці вилучили боєприпаси, зокрема три міни МОН-100 і МОН-50, п'ять протипіхотних мін інших типів та три мінних універсальних підривачі, eлектродетонатор, постріли до підствольних гранатометів, чотири ручні гранати різних типів та запали до них, піротехнічні патрони, порошкоподібні та пресовані хімічні речовини в кустарній упаковці. У чоловіка також виявили радянський військовий навчально-методичний посібник із підготовки диверсантів "Методика спеціальної та тактико-спеціальної підготовки позаштатних саперних відділень". Він надрукований в одній з радянських військових частин, що була залучена до бойових дій в Республіці Афганістан", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті знайшли схрон із боєприпасами, які ФСБ готувала для провокацій

Вилучені засоби ураження направили на експертизу. За фактом незаконного поводження з боєприпасами та вибуховими речовинами відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії для встановлення реальних мотивів зберігання чоловіком арсеналу.

У військового пенсіонера-прапорщика в Івано-Франківській області правоохоронці знайшли і вилучили великий арсенал зброї. Зокрема, 22 гранатомети, понад 20 гранат, автомат, пістолет і патрони.

Зараз ви читаєте новину «Військовий зберігав у квартирі арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути