Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2020 17:26

Військовий одним ударом вбив колегу

Військовий одним ударом вбив колегу
У Дубно Рівненської області 30-річний військовий одним ударом вбив 37-річного товариша по службі. Фото: rv.npu.gov.ua

У місті Дубно Рівненської області військовий одним ударом вбив товариша по службі. Той помер у реанімації від черепно-мозкової травми. Потерпілим виявився 37-річний житель Костопільського району, військовослужбовець Дубенської частини. Причетним до злочину виявився його 30-річний колега, який зараз вже в ізоляторі тимчасового утримання.

Повідомлення в поліцію про смерть 37-річного чоловіка надійшло від медиків вчора, 26 липня, інформували у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток одним ударом у голову вбив 48-річного чоловіка

"Близько половини першого ночі 30-річний військовослужбовець поблизу контрольно-пропускного пункту на ґрунті неприязних відносин наніс 37-річному колезі удар кулаком в обличчя, від якого він впав на асфальтне покриття. Потерпілий пішов у казарму, проте на ранок йому стало погано. Попри вжиті реанімаційні заходи, врятувати життя йому не вдалося", - йдеться в повідомленні поліції.

Згідно з лікарським свідоцтвом, смерть 37-річного чоловіка настала через закриту черепно-мозкову травму з переломами кісток черепа і крововиливами в мозок.

Слідчі дії тривають. Військовому загрожує до 10 років в'язниці.

На Миколаївщині син фермера 23-річний Іван Муренко одним ударом вбив 47-річного односельця, який приїхав до них взяти безкоштовно помідори. Конфлікт виник, бо овочі нібито були зіпсовані.

Зараз ви читаєте новину «Військовий одним ударом вбив колегу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути