четвер, 14 січня 2021 17:09

Відрізав вуха і встромив ножа в груди: шукають рецидивіста з липовими документами

Відрізав вуха і встромив ножа в груди: шукають рецидивіста з липовими документами
Поліцейські Київщини розшукують 39-річного Артема Ружинського за підозрою у розбійному нападі та смертельному пораненні колеги. Фото: kv.npu.gov.ua

Поліцейські Київщини розшукують 39-річного Артема Ружинського.

Його підозрюють у розбійному нападі та смертельному пораненні колеги, з яким разом працювали на будівництві у Вишневому, повідомили Gazeta.ua у відділі комунікації обласної поліції.

Артем випивав разом із 51-річним Віктором. Останній обмовився, що має 10 тис. грн, які відклав на купівлю мопеду. Тоді інший почав його катувати, щоб дізнатися, де заощадження. Він різав чоловікові вуха, обличчя та кілька разів встромив ніж у груди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із колонії втекли двоє в'язнів: показали фото розшукуваних

Крик потерпілого почули охоронці будівництва. Закривавленого чоловіка знайшли на вулиці. Викликали "швидку". Дорогою до лікарні чоловік встиг сказати, хто на нього напав. Врятувати потерпілого не вдалося. Він втратив багато крові.

Відомо, що розшукуваний уродженець Донеччини. Також він може представлятись іншими іменами, зокрема 26-річним Олександром Антоліком, оскільки має копію паспорта громадянина України на це ім'я.

Усіх, хто володіє інформацією про розшукуваного зловмисника, або знає про можливе його місцеперебування, просять зателефонувати за номерами 0(97) 753 82 39 або 102.

Рівненські поліцейські розшукують 27-річного Миколу Алексюка із міста Здолбунів. Його підозрюють у вбивстві 21-річної Юлії Сокаль із обласного центру. Вона була у розшуку понад 2 тижні. Тіло з ножовими пораненнями виявили в підвалі розшукуваного.

Зараз ви читаєте новину «Відрізав вуха і встромив ножа в груди: шукають рецидивіста з липовими документами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути