Ексклюзиви
середа, 14 березня 2007 10:56

Відомий американський модельєр виявився маніяком-ґвалтівником (ФОТО)

Поліція заарештувала відомого американського дизайнера індійського походження, Ананда Джона Олександра. Його звинувачують у ґвалтуванні жінок, в примушенні до орального сексу і розпусних діях відносно дітей.

Згідно заяві потерпілих, Джон імовірно скоїв декілька зґвалтувань між жовтнем 2004 року і 5 березня 2007 року. Крім того, за даними поліції, в нападах брав участь спільник 30-річного дизайнера, ім"я якого поки що невідоме.

Ананд Джон був заарештований в Беверлі Хіллз 6 березня, після того, як одна з постраждалих жінок звернулася в поліцію. Було почато розслідування, в ході якого з"ясувалося, що жертвами дизайнера стали ще дві жінки і 15-річна дівчина.

В даний момент Джон знаходиться під арештом в лос-анджелеській в"язниці. За його звільнення призначено заставу в сумі $1 млн. 365 тисяч. Джон з"явиться перед судом 4 квітня.

Ананд створював одяг для таких знаменитостей, як Мішель Родрігез, Періс Хілтон, Паула Абдул і Мері Джей Бладж. Хілтон мала намір взяти участь у Тижні моди в Індії, наміченій на вересень 2007 року, як модель Ананда Джона.

Ананд запустив свою дизайнерську лінію в 1999 році після того, як закінчив Парсонську дизайнерську школу в Нью-Йорку. У 2000 він був відібраний мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані, як один із найталановитіших дизайнерів у світі.

У 2004 році він увійшов до списку найвпливовіших людей за версією видання Newsweek, пише ФактNews.


Зараз ви читаєте новину «Відомий американський модельєр виявився маніяком-ґвалтівником (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути