неділя, 06 вересня 2020 16:08

Відома в наукових колах: розповіли про жінку, яка вбила чоловіка і поранила 13-річну доньку

Відома в наукових колах: розповіли про жінку, яка вбила чоловіка і поранила 13-річну доньку
Викладачку із Рівного Ірину Ігнатюк підозрюють у вбивстві чоловіка та пораненні 13-річної доньки. Після того жінка намагалася вкоротити собі віку. Фото: facebook.com/Ірина Ігнатюк

44-річна жінка, яка в передмісті Рівного вбила свого чоловіка, кілька разів вистрелила в 13-річну доньку і намагалася вкоротити собі віку, доволі відома в наукових колах.

Ймовірна підозрювана - Ірина Ігнатюк – викладачка Національного університету у Рівному, авторка майже пів сотні наукових праць.

На сайті Національного університету водного господарства та природокористування на кафедрі економічної кібернетики вказується, що Ірина Зіновіївна є кандидатом економічних наук, доцентом. Має 18-річний стаж науково-педагогічної роботи. У виші викладає економіку й основи інформаційної економіки.

Сусіди та знайомі характеризують сім'ю позитивно, вони не були конфліктними.

"Із жінкою не доводилося спілкуватись. З Юрієм вчились у одній групі та після трохи спілкувались. Це досить спокійний та позитивний був чоловік", - розповідає одногрупник загиблого Сергій Гаврилюк.

"Тільки жити. Знав Юру років 20. Завжди позитивний - в настрої з посмішкою", - додає В'ячеслав Свінтозельський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина довго не помирала: чоловік розповів, як холоднокровно вбивав дружину і 1,5-річну доньку

Що могло жінку підштовхнути до жахливого злочину - з'ясовує поліція. Деталі обіцяють від понеділка, 7 вересня. Серед місцевих шириться версія, що чоловік із донькою збиралися їхати на море. Але без дружини. Проте такий "мотив" розвінчав журналіст Олександр Курсик.

"Це мій друг. Просто ідеальний чоловік. Версії - суцільна маячня. Квитки в Туреччину були у всіх членів родини", - розповів Курсик.

"Найстрашніше, що в дочку стріляла уві сні", – каже один з сусідів, а другий підозрює психічний розлад.

Зараз підозрювана в лікарні в спецпалаті під охороною правоохоронців, а її 13-річній доньці зробили операцію. Вона у важкому стані.

На території Білокриницької сільської ради поблизу Рівного 44-річна жінка застрелила 45-річного чоловіка, поранила 13-річну доньку. Потім намагалася вкоротити собі віку. Трагедія сталася в будинку родини близько 4-ї ранку 5 вересня. Потерпілий ще зміг зателефонувати до батька, який викликав поліцію. Однак від спричинених травм власник будинку загинув. 13-річну доньку із множинними проникаючими пораненнями грудної клітки госпіталізували. Їхня дружина та матір порізала собі руки і вистрелила в голову. Її знайшли без свідомості.

Зараз ви читаєте новину «Відома в наукових колах: розповіли про жінку, яка вбила чоловіка і поранила 13-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути