Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2022 05:40

Відео кортежу Ярославського з'явилося в мережі. Венедиктова взяла справу на контроль

Відео кортежу Ярославського з'явилося в мережі. Венедиктова взяла справу на контроль
Кортеж Ярославського збив на смерть людину. Скріншот відео

Журналісти оприлюднили відео проїзду кортежу олігарха Олександра Ярославського в ніч на 10 лютого з камер спостереження. Машини зафіксували після ДТП, в якій загинула людина.

Відео публікує "Українська правда".

Номери на авто належать першій машині кортежу Ярославського. Уточнюється, що Ярославський часто особисто керує машиною. Також, за інформацією ресурсу, є свідки, які бачили, як кортеж Ярославського виїжджав із Харкова.

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова взяла на особистий контроль справу за фактом ДТП. Про це вона написала у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП з Ярославським. Монастирський звільнив начальника поліції Харківщини

"Справа на моєму особистому контролі. Попри впізнаваність особи, ймовірно причетної до скоєння цього злочину, що спричинило смерть людини, на статус цієї особи в суспільстві, на її можливості та зв'язки, злочин буде розслідуватися швидко, якісно та неупереджено", - написала Венедиктова.

Незапланований, а також схожий на поспішний від'їзд Ярославського з України, виглядає, за словами Венедиктової, "дивно".

Генпрокурор повідомила, що процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиме Офіс генпрокурора. Також 11 лютого в ЄРДР буде внесено відомості у зв'язку зі спробою фальшування під час досудового розслідування ДТП.

"Людина, яка зізналася у скоєнні злочину, на загальну думку поліцейських і прокурорів, простіше кажучи, бреше. Генеральна інспекція Офісу Генпрокурора в п'ятницю внесе відомості в ЄРДР щодо співробітників Нацполіції Харківської області і прокурорів Харківської обласної прокуратури", - написала Венедиктова.

Олексадр Ярославський - колишній співвласник Укрсиббанку і експрезидент харківського футбольного клубу "Металіст". Володіє мережею ТРЦ "Караван", готелем Kharkiv Palace.

За версією Forbes, дев'ятий серед найбагатших людей в Україні. Його статки оцінюють у $820 млн.

9 лютого на трасі Чугуїв - Мартове кортеж Ярославського збив на смерть людину. На місці події автівки не зупинилися.

10 лютого Ярославський разом із тестем вилетів з України до Великої Британії.

У поліції заявили, що викликають бізнесмена на допит як можливого свідка аварії. У компанії Ярославського стверджують, що за кермом перебував водій, який працює в одній з допоміжних служб компанії.

На ранок після ДТП водій зізнався, що нібито був за кермом автомобіля, який на смерть збив пішохода. Думав, що "було зіткнення з твариною". Чоловікові вручили підозру.

Зараз ви читаєте новину «Відео кортежу Ярославського з'явилося в мережі. Венедиктова взяла справу на контроль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути