Ексклюзиви
пʼятниця, 15 травня 2020 11:45

Віддала ікони і затулила дзеркала: обезголовлення 13-річної дівчини обростає новими подробицями

Віддала ікони і затулила дзеркала: обезголовлення 13-річної дівчини обростає новими подробицями
Тетяну П'янову з села Подвірки на Харківщині підозрюють у вбивстві та обезголовленні 13-річної доньки. Фото: скрін відео facebook.com/anyajurchenko

Минуло 2 тижні, як у Харкові затримали 38-річну Тетяну П'янову із села Подвірки Дергачівського району. Жінка голяка гуляла містом із головою 13-річної доньки в пакеті.

Зараз жінка в СІЗО та вже подала апеляцію на міру запобіжного заходу. Її захист наполягатиме на цілодобовому домашньому арешті. Оскільки у слідства немає доказів того, що П'янова може ховатися від слідства. Проте жителі села Подвірки всерйоз стурбовані тим, що обговорюється питання домашнього арешту для їхньої сусідки.

"Мені, як депутату, телефонують люди і цікавляться, чи не відпустить її суд під домашній арешт. Хочуть для неї довічного, люди бояться її", - розповіла депутат місцевої ради Тетяна Пантелєєва, передає "Сегодня".

Додала, що незадовго до вбивства П'янова віддала своєму братові ікони, які раніше були в неї. А одна з сусідок П'янових, Світлана, сказала, що, крім цього, жінка до вбивства накрила чорною матерією дзеркало в своєму будинку. Так роблять, коли хтось помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обезголовлення 13-річної дівчини: на момент убивства в хаті був невідомий чоловік

"Після того, як вона зняла ікони у себе в будинку, попросила нічого у неї не питати. Відповіла, що, мовляв, це її секрет. І після цього накрила чорною матерією дзеркало", - розповіла Світлана.

При цьому сказала, що П'янову ніколи не помічали в занятті магією або окультизмом. Водночас брат Тетяни, Олексій П'янов, каже, що вважає сестру невинною.

"Я не вірю, що Таня вбила доньку. Я бачив, як сестра любить і обожнює її", - розповів.

Убита Христина добре вчилася в школі, відвідувала багато гуртків.

30 квітня, близько 6:00, в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій - пакунок. Поводила себе неадекватно і намагалася втекти, розмахувала ножем. У пакеті була людська голова. А вже за 2 години до поліцейських зателефонував чоловік і повідомив, що в кімнаті знайшов свою мертву 13-річну племінницю без голови.

Зараз ви читаєте новину «Віддала ікони і затулила дзеркала: обезголовлення 13-річної дівчини обростає новими подробицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути