понеділок, 03 квітня 2017 12:25

Від вибуху гранати постраждали 16 людей
7

Чоловік кинув гранату
Фото: Відділ комунікації поліції області
Чоловік кинув гранату
Чоловік кинув гранату
Чоловік кинув гранату
Чоловік кинув гранату

На Дніпропетровщині чоловік кинув на землю гранату. Внаслідок вибуху постраждали 16 людей. Інцидент стався у ніч на 3 квітня у селі Знаменівка Новомосковського району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"На центральній вулиці селища, біля кафе розгорілася сварка між відвідувачами. Конфлікт переріс у бійку. Після цього один чоловік дістав з кишені гранату та кинув на землю. У результаті вибуху до лікарні звернулися 16 людей. У постраждалих - легкі тілесні ушкодження. Основний удар на себе взяв автомобіль власниці. Таким чином, попередив тяжкі поранення оточуючих. На місце приїздили правоохоронці. Вилучили запал до гранати, 19 металевих фрагментів, ймовірно уламків від гранати", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вітрину грального клубу кинули гранату

Новомосковські правоохоронці встановили 25-річного раніше не судимого мешканця міста Підгороднє Дніпропетровщини. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

У селі Курилівка на Харківщині у підлітка в руках вибухнув боєприпас. 14-річний хлопець на вулиці знайшов металевий предмет, зовні схожий на патрон часів Другої світової війни. Приніс його додому. Там намагався розібрати. Внаслідок цього стався вибух. Школяреві зробили операцію. З'ясовують обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху гранати постраждали 16 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути