понеділок, 14 вересня 2020 18:10

Від удару автомобілем жінку розірвало навпіл

Від удару автомобілем жінку розірвало навпіл
Жінку вдарило автомобілем і розірвало навпіл

У Чортківському районі Тернопільської області сталася ДТП. Жінку вдарило автомобілем і розірвало навпіл. Частини тіла розлетілися по дорозі та лісосмузі. Автівка після удару злетіла в кювет. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїзд розрізав навпіл працівника залізниці

"Аварія трапилася 13 вересня близько 2:40 на автодорозі Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече, неподалік села Ягільниця . Водій автомобіля Audi A4 збив жінку, яка, за його словами, перебувала на проїжджій частині дороги. Ця ділянка шляху не освітлювалася й кермувальник помітив людину на своєму шляху занадто пізно", — йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановлюють особу загиблої. На вигляд їй приблизно 40-50 років. Жінка була одягнута в сіру футболку, темні штани та гумові капці.

19-річна Тетяна Микитина із села Горигляди Монастириського району Тернопільської області потрапила в ДТП у Польщі. Сталася аварія поблизу Варшави. Дівчина їхала на мотоциклі зі своїм знайомим, коли на них налетів зустрічний автомобіль. Тетяні відірвало ногу. Водій мотоцикла загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Від удару автомобілем жінку розірвало навпіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути