неділя, 05 січня 2020 11:35

Вибух у сільському клубі: розповіли про стан постраждалих дітей

Вибух у сільському клубі: розповіли про стан постраждалих дітей
3 січня близько 18.00 у селі Угринів Підгаєцького району на Тернопільщині в клубі пролунав вибух і почалася пожежа. Постраждали 8 неповнолітніх хлопців. Фото - tp.npu.gov.ua

Восьмеро хлопців віком від до 12 до 16 років, які постраждали під час вибуху у клубі в селі Угринів Тернопільської області, перебувають у обласній дитячій лікарні.

Усім потерпілим зробили операції з пересадки шкіри. Стан дітей здебільшого важкий. Мають глибокі опіки обличчя, шиї та кінцівок. Усе ускладнюється тим, що у дітей уражені дихальні шляхи. Гаряче повітря обпекло легені усіх хлопців, розповів головний лікар Григорій Корицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причину вибуху у сільському клубі на Тернопільщині

"Усім зробили пересадку шкіри, провели бронхоскопію трьом дітям, ще п'ятьом проведемо 5 січня. Усіх потерпілих оглянув окуліст", - розповів Корицький.

Батькам постраждалих дітей виділять кошти на лікування, повідомив виконувач обов'язків голови Підгаєцької районної адміністрації Іван Криницький. Односельці потерпілих також готові збирати кошти на лікування, однак у лікарні стверджують, що всі необхідні засоби мають.

Вибух у клубі в селі Угринів на Тернопільщині стався 3 січня. О 18.00 там мала бути репетиція вертепу. Учасники його почали збиратися ще за годину. Восьмеро хлопців чекали ще двох. Десь за двадцять хвилин до шостої стався вибух. Червоно-синє полум'я вирвалося хвилею зі службового приміщення. Діти спалахнули як смолоскипи, вибігали на вулицю. Хтось падав у сніг, з когось зривали палаючий одяг.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у сільському клубі: розповіли про стан постраждалих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути