Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2021 12:39

Ветеран-розвідник зник за дивних обставин

Ветеран-розвідник зник за дивних обставин
На Черкащині зник боєць ООС Анатолій Ганненко. Про нього нічого невідомо з 28 грудня минулого року. Фото: watchersdotmedia.medium.com

У селі Бобриця на Черкащині зник боєць ООС, ветеран-розвідник 95-ї бригади Анатолій Ганненко.

Про нього нічого невідомо з 28 грудня торік. Чоловік відпочивав у місцевому барі разом з друзями. Залишивши на столі телефон, він встав і вийшов із закладу. Це зафіксувала камера спостереження. Після цього його у Бобриці ніхто не бачив. Чоловіка розшукують рідні, побратими та поліція. Про це повідомляє у соцмережі Ольга Худецька.

До поліції з заявою про зникнення чоловіка звернулася дружина розвідника. Активні пошуки почалися 6 січня.

"Волонтери і ветерани, які брали та беруть участь у пошуку кажуть: шукали справді добре, з розбивкою по квадратах, залученням пірнальників, аеророзвідки тощо. Звертали увагу на всі свіжі прикопи, і під час пошуків знайшли кілька незаконних захоронень сміття та навіть хімічних речовин. Триває 3-й тиждень пошуків. Для чергового прочісування території волонтери збирались і цими вихідними. Анатолія все ще не знайшли", - розповідає Ольга Худецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був голий і босий: загадково зниклого чоловіка знайшли мертвим

Поліція має дані про те, що Анатолія нібито бачили в Каневі 29 та 31 грудня, за словами Худецької.

"Побратими кажуть, чоловік був у здоровому психічному стані, тож можливість суїциду або подібних речей вони відкидають. Ходили чутки про конфлікт у закладі перед зникненням Ганненка. Їх намагались перевірити, але присутні у той вечір "зуб дають", що нічого такого не було. Сподіваємось, що ветерана знайдуть", - говорить Ольга.

Пошуки зниклого розвідника продовжуються.

Поліція Херсонщини продовжує пошуки 22-річного Дмитра Капустіна. Чоловік 20 листопада торік о 17:00 пішов з місця свого проживання та до теперішнього часу не повернувся. Востаннє його бачили вночі 21 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран-розвідник зник за дивних обставин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути