вівторок, 16 травня 2017 18:22

Вбивство у столичному клубі: з'явилося відео з камер спостереження

Вбивство у столичному клубі: з'явилося відео з камер спостереження
Чоловік чіплявся до дівчини і поплатився життям ФОТО: kiev.vgorode.ua

У столичному клубі Shooters конфлікт між чоловіками закінчився вбивством. Потерпілий загинув від фатального удару.

Про це повідомляє "Обозреватель".

"Учасники конфлікту – 26-річний киянин (загиблий) і 28-річний уродженець Сумської області (нападник). Інцидент стався після 2-годинного перебування в клубі. Дівчина із хлопцем зайшли до закладу о 2:19. Майже через годину, о 3:05, у Shooters приїхав чоловік (який згодом став жертвою) з компанією. Він був в окулярах. О 4:09 охорона нічного клубу вивела "бійця" на вулицю і більше не пускала всередину. Скоріше, бійка вже відбулася. Однак на відео цього моменту не видно. О 4:12 на вулицю вийшов товариш убитого хлопця і звернувся до другого учасника конфлікту. У відповідь підозрюваний двічі вдарив його по обличчю. Після цього втрутилася охорона. О 4:19 ночі охоронці на руках винесли тіло чоловіка. Присутні поруч люди намагалися його реанімувати. О 4:20 приїхали лікарі "швидкої". На місці медики констатували смерть", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка застрелили під час масової бійки

На відео видно, як "боксер" вільно ходить по вулиці і ніхто його не затримує. Лише через деякий час паркувальник зупинив поліцейський патруль, який і затримав убивцю. Зі слів затриманого, це була самооборона.

У Печерському районі Києва конфлікт через дівчину закінчився смертельною бійкою. Інцидент стався у нічному клубі на вулиці Московській. Поліцейські затримали вбивцю. Відкрили кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство у столичному клубі: з'явилося відео з камер спостереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути