Ексклюзиви
пʼятниця, 03 січня 2020 00:35

Вбивство Шеремета: в центрі Києва провели слідчий експеримент із підозрюваною Кузьменко

У справі вбивства журналіста Павла Шеремета проводять слідчий експеримент в центрі Києва за участю підозрюваної Юлії Кузьменко.

На вулицю Івана Франка привезли підозрювану Кузьменко. Вона повинна пройти тим шляхом, яким пройшли імовірні організатори вибуху автомобіля Шеремета, повідомляє Громадське.

Автор: скриншот
 

Із нею також повинен був бути підозрюваний Андрій Антоненко, проте його адвокати не встигли прибути на місце – і він начебто відмовився від проходження експерименту.

Автор: скриншот
 

Про сам експеримент раніше написав адвокат Масі Наєм, зазначивши, що він відбувається з порушенням Кримінального процесуального кодексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Шеремета: адвокати заявили про фальсифікацію доказів слідства

"Прямо зараз, з порушенням норм КПК, намагаються провести слідчий експеримент із Андрієм Антоненком. Справа в тому, що протягом останніх тижнів адвокати Андрія подають клопотання про ознайомлення з матеріалами справи. Такі клопотання слідчий ігнорує.

Вже завтра буде ухвала суду, якою суддя зобов'язує слідчих ознайомити адвокатів із матеріалами справи. Але слідчі хочуть провести слідчий експеримент саме сьогодні, попередивши адвокатів за годину до слідчої дії.

Тому вони викликали адвоката з БПД (Безоплатна правова допомога. – Ред.). При тому, що в Андрія щонайменще три адвокати", розповів юрист.

Раніше в четвер адвокат Владислав Добош заявив, що у справі вбивства Павла Шеремета слідчі проведуть слідчий експеримент із його підзахисною, підозрюваною Юлією Кузьменко, про що повідомили за годину до самого експерименту.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство Шеремета: в центрі Києва провели слідчий експеримент із підозрюваною Кузьменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути