пʼятниця, 07 жовтня 2011 13:10

Вантажівка з молдовськими номерами переїхала рівненського велосипедиста
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Учора ввечері на автодорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів автомобіль

"DAF-XF105.460" наїхав на велосипедиста. Постраждалий чоловік помер на місці пригоди.

"Вантажівка з молдовськими державними номерними знаками їхали від кордону з Республікою Білорусь в напрямку райцентру Дубровиця. Велосипедист рухався попутно попереду неї по правому краю проїзної частини. Очевидно, що в темну пору доби, водій вантажівки не зміг вчасно помітити його й здійснив наїзд. Велосипед не було обладнано світлоповертачами, як того вимагають Правила дорожнього руху", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

За кермом вантажівки був 65-річний громадянин Молдови. Велосипедист помер на місці ДТП. Правоохоронці встановлюють особу загиблого.

"На вигляд йому було близько 50-ти років, вдягнутий у темно-синю картату сорочку, світло-сірий светр з темним геометричним малюнком, темні брюки, взутий у чорні туфлі", - повідомили в обласному ДАІ.

Працівники державтоінспекції звертають увагу всіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними на дорогах в темну пору доби.

"У жовтні, коли світловий день скорочується і рано темніє – варто бути особливо уважними під час руху саме в темну пору доби. Закликаємо велосипедистів та пішоходів виділяти себе світлоповертаючими матеріалами та ліхтариками під час руху. Виконавши такі прості правила, ви можете відвернути настання трагічних наслідків", - зазначають правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка з молдовськими номерами переїхала рівненського велосипедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути