середа, 22 лютого 2012 16:02

Вантажівка убила коня та його візницю на Рівненщині

Не доїхав додому живим 26-річний Юрій з Корецького району Рівненської області. Учора 21 лютого він та його 25-річний товариш Олександр потрапили у автомобільну аварію на трасі Київ-Чоп. Молоді чоловіки спокійно розмовляли та керували підводою, доки їх не розчавила вантажівка.

Наїзд стався близько 17-ої години вечора, коли вже сутеніло.

"Підвода рухалася по краю проїзної частини. Хлопці й не думали, що їх може хтось не помітити. Несподівано ззаду на них вилетіла вантажівка МАН, водій якої не справився з керуванням. Від удару дерев'яний віз розлетівся на друзки, сидіння вилетіло у сніг разом з візницею. На жаль, молодик загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень", - розповідає Руслан Панасюк з обласного управління ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В столичній аварії постраждала артистка Алла Кудлай

Фура рознесла віз навпіл, а коня убила. Тварина залишилася лежати під уламками того, що залишилося від брички. Інший кінь вирвався і встиг відскочити убік, бо збруя обірвалася. Але його довго не могли спіймати – від пережитого стресу він тремтів і не давався у руки.

Візниця загинув, однак його товариш Олександр залишився в живих. У нього струс головного мозку і бригада "швидкої допомоги" забрала його до районної лікарні.

Водій вантажівки – 30-річний волинянин Юрій – також не постраждав. Фура, розбила об підводу фару, з'їхала у сніг на узбіччя та зупинилася. Обставини ДТП саме встановлюють слідчі.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка убила коня та його візницю на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути