Ексклюзиви
середа, 09 червня 2021 20:03

Вагітна покинула 4-річного пасинка на автовокзалі

Вагітна покинула 4-річного пасинка на автовокзалі
Херсонські поліцейські впродовж доби знайшли рідних 4-річного хлопчика, якого мачуха самого залишила на автовокзалі. Фото: hr.npu.gov.ua

На Херсонському автовокзалі вагітна покинула 4-річного хлопчика й поїхала геть. На дитину звернув увагу небайдужий й викликав поліцію.

Працівникам соціальних служб хлопчик сказав, що його звати Тимур. Прізвища він не знає. Оперативники переглянули відео з камер спостереження на будівлі автовокзалу. Камери зафільмували, як близько 12:40 з маршрутки Одеса – Херсон хлопчик вийшов із жінкою, яка залишила малолітнього на лавочці, а сама через 10 хв сіла в іншу маршрутку в зворотному напрямку, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Отриману інформацію поліцейські передали колегам з Одеської області, які розшукали водія останнього автобусу. Він розповів, що жінка доїхала до Одеси та вийшла на кінцевій зупинці на ринку "Привоз". Інформацію про знайду активно поширювали через волонтерські групи. І сьогодні, 9 червня, до поліції зателефонував небайдужий чоловік і розповів, що знає дідуся хлопця по батьківській лінії та дав його координати", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знає, хто батьки і де жила: 8-річна знайда тиждень живе в лікарні

З'ясувалося, батько знайди служить в Збройних силах у Маріуполі. Про те, що його дитина опинилася в Херсоні, нічого не знає, повідомив начальник Херсонського районного управління поліції Олександр Говорун.

"Батько розповів, що рідна мати хлопчика померла. Рік тому чоловік зійшовся з іншою жінкою. Родина придбала будинок в Одеській області, потім чоловік поїхав служити на схід держави, а син залишився зі співмешканкою. Під час останнього спілкування по телефону між дорослими виник конфлікт і жінка повідомила, що відвезе хлопця до батьків співмешканця. Однак чоловік не сприйняв серйозно слова 23-річної співмешканки та більше з нею не зв'язувався", - розповів Говорун.

Поліцейські передали хлопчика дідові з бабою, які мешкають в Миколаївській області. Жінку, яка покинула пасинка, розшукують поліцейські. Справу розслідують як злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Батько хлопчика терміново виїжджає додому.

На Сумщині мати покинула дитину на залізничному вокзалі. Дівчинка вийшла на колії. Якби не перехожі, то могло б статися непоправне. На своє виправдання горе-матір заявила, що, буцімто, у неї проблеми з головою.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна покинула 4-річного пасинка на автовокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути