середа, 12 липня 2023 13:39

Вагітна нардепка кумедно намагалася позбутися хабаря під час обшуку

Вагітна нардепка кумедно намагалася позбутися хабаря під час обшуку
Національне антикорупційне агентство опублікувало кумедне відео зі спробою народної депутатки від "Слуги народу" Людмили Марченко позбутися хабаря. Фото: скріншот

Національне антикорупційне агентство змусило побігати вагітну нардепку, яка з чоловіком володіє ресторанами в Тернополі.

НАБУ опублікувало оперативні кадри спроби народної депутатки від "Слуги народу" Людмили Марченко позбутися хабаря.

Марченко обіцяла за хабар у розмірі $5,3 тис. своє сприяння в отриманні дозволу на виїзд з України нібито для перевезення гуманітарного вантажу. Разом зі своєю помічницею нардепка фігурує у кримінальній справі щодо зловживання впливом заради одержання неправомірної вигоди. Ймовірно, опубліковане відео зняли на дрон.

На оприлюднених кадрах помічниця передає хабар нардепці від "Слуги народу". З появою правоохоронців біля воріт свого маєтку та починає у паніці метушитися заднім подвір'ям. Вона також могла помітити дрон, тож побігла викидати гроші ($2,8 тис.). Спершу жінка на 8 місяці вагітності хотіла, але не викинула долари у вигрібну яму. Підозрювана не змогла придумати нічого кращого, як просто перекинути гроші через паркан, де їх, очікувано, і знайшли співробітники НАБУ та САП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" за $5 тис. хабаря організувала виїзд за кордон – САП

Повна версія відео:

5 липня Національне антикорупційне бюро повідомила про викриття у Тернопільській області помічника нардепа на отриманні хабаря.

Людмила Марченко потрапила у Верховну Раду 63 номером у списку партії "Слуга народу". Членкиня Комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради.

У квітні ЗМІ повідомляли, що під час війни депутати Львівської обласної і міської рад використовували систему "Шлях" для відпочинку за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна нардепка кумедно намагалася позбутися хабаря під час обшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути