Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2012 09:04

В Сумах власниця магазину побила двох злодіїв викраденими чоботами

В Сумах власниця магазину побила двох злодіїв викраденими чоботами

Співробітники Державної служби охорони у Сумах по гарячих слідах затримали двох місцевих жителів за підозрою у пограбуванні. Чоловіки таємно викрали дві пари дитячих зимових чобіт. Але спочатку їх наздогнала власниця магазину і забрала товар. А потім вона ж і допомогла міліціонерам затримати зловмисників. Тепер злодіїв очікує порушення кримінальної справи і притягнення до відповідальності.

У Державну службу охорони надійшов тривожний сигнал з магазину дитячого одягу. Негайно на місце події виїхали правоохоронці. Поки вони їхали, на вулиці міста розігрувався справжній детектив, повідомляє Gorod.sumy.ua.

Як з'ясувалося, двоє чоловіків зайшли до магазину вже з наміром щось вкрасти. Біля дверей стояли стелажі з дитячим зимовим взуттям. Зловмисники відкрили відмичкою замок і, що потрапило в руки, те й прихопили. За їхніми діями спостерігала відвідувачка магазину, яка навіть намагалася їх зупинити. Але грабіжники, грубо відштовхнувши її, вибігли з магазину.

Тоді дівчина повідомила про злочин продавщиці, а та, у свою чергу, натиснула тривожну кнопку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі молодик змусив 12-річну дівчинку вкрасти з магазину продукти

У той час в приміщенні знаходилась і господиня, яка, не гаючи часу, побігла слідом за чоловіками. Наздогнавши їх вже на зупинці громадського транспорту, побачила, що під верхнім одягом вони сховали викрадене. Розлючена жінка вихопила взуття з криками: "Ти що зробив?" і ...почала бити дитячим взуттям по обличчю першого зловмисника.

Другий стояв осторонь, але вона помітила його і покликала до себе. Той слухняно підійшов і випробував на собі те, що тільки-но спостерігав.

А потім господиня спокійно повернулася в магазин, де її вже чекав наряд міліції. Жінка розповіла про зловмисників, і разом з правоохоронцями вони поїхали по вулиці. І вже за кілька хвилин в сусідньому магазині чоловіків затримали. Грабіжниками виявилися 28- та 25-річні місцеві жителі. Чоловіки ніде не працюють, за плечима чималенький кримінальний досвід. Тому вчинене для них - це певний стиль життя.

Правоохоронці проводять перевірку і всі необхідні слідчі дії. Але кримінальної відповідальності за скоєне зловмисникам не уникнути.

Щодо них вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст.186 Кримінального Кодексу України "Пограбування". Їх чекає до шести років позбавлення волі. Співробітники міліції вражені сміливістю господині магазина. Вона і свій товар повернула, і допомогла міліції у затриманні грабіжників.

Зараз ви читаєте новину «В Сумах власниця магазину побила двох злодіїв викраденими чоботами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути