вівторок, 13 листопада 2012 16:16

П'яний рівненський студент пограбував друга і побив вагітну офіціантку

П'яний рівненський студент пограбував друга і побив вагітну офіціантку
Медики діагностували загрозу викидня. Фото: ucl.ac.uk

Не встиг втекти із кафе з чужим мобільним телефоном 20-річний першокурсник Артур у Рівному. Молодик випив спиртного, затіяв бійку з товаришем, а потім ще напав на офіціантку, яка намагалася втихомирити хулігана.

"Артур та його 18-річний товариш Олег зайшли в кафе після пар. Замовили собі випити, щоб розслабитися після навчання. Та коли настав час оплатити рахунок, Олегу забракло 70 гривень", - розповідає Юлія Кривульска з міського відділу міліції. – "Тоді Артур забрав у товариша його мобільний телефон – у заставу. Сказав, що поверне, коли отримає назад свої гроші. Звісно, приятель був проти".

Олег спробував висмикнути свій телефон, натомість отримав від Артура стусанів. Деякий час хлопці боролися між собою та сварилися так, що чули всі присутні. Врешті Артур вирвав у товариша мобілку і вже хотів втекти, коли перед ним встала офіціантка 20-річна Дарина. Вона по-хорошому просила хлопців втихомиритися і не влаштовувати у кафе скандал. Однак розлючений Артур щосили ударив її у живіт – жінка тільки зойкнула. Їй вдалося викликати міліцію до того, як молодик встиг утекти.

"Хулігана затримали та доставили до міськвідділу", - додає Кривульська. – "А от офіціантці пощастило менше – вона була вагітною. Після нападу її госпіталізували до відділення консервативної гінекології у міській лікарні. Медики діагностували загрозу викидня. Зловмисник не визнає своєї провини, що наніс тілесні ушкодження вагітній жінці".

Як з'ясували правоохоронці, Артур уже був двічі судимий за крадіжки на території Рівненського району. По останньому інциденту у кафе ще триває перевірка.

Зараз ви читаєте новину «П'яний рівненський студент пограбував друга і побив вагітну офіціантку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути