понеділок, 03 грудня 2012 16:45

У столиці за ніч спалили 2 машини

У столиці за ніч спалили 2 машини
Салон легковика був знищений повністю

На столичній вулиці Братиславській приблизно о першій ночі спалахнув автомобіль "Жигулі". Машина була запаркована серед інших у дворі багатоповерхового будинку. Пожежники 13-ої частини примчали за місцем виклику дуже швидко і не дозволили вогню перескочити на інші машини. І все одно пожежа накоїла лиха.

"Жигуль" обгорів дуже сильно. Постраждав і сусідній з ним мікроавтобус "Фольксваген". В нього облупилася фарба, від жару лопнуло бокове скло ат підгоріло одне з крісел у салоні.

Щодо до "Жигуля", то його салон був знищений повністю. На думку пожежних саме там і виникло загорання, адже двигун машини практично не постраждав. А якщо пожежа починається із салону, то це 99 відсотків того, що мав місце підпал.

До речі, це був не єдиний подібний інцидент цієї ночі приблизно у цьому ж районі. На вулиці Мілютенка 7-А загорівся автомобіль "ГАЗ-24". Хтось облив його колесо горючою рідиною та підніс запальничку або сірника.


Зараз ви читаєте новину «У столиці за ніч спалили 2 машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути