Ексклюзиви
пʼятниця, 14 липня 2023 18:39

Спецтема: Війна Росії проти України

В СБУ показали, як спопеляють окупантів разом із технікою: вогняне відео

В СБУ показали, як спопеляють окупантів разом із технікою: вогняне відео
З початку 2023 року оперативно-бойовими групами військової контррозвідки завдано вогневі удари та знищено або виведено з ладу 76 одиниць важкого озброєння. Фото: скріншот

Спецпризначенці СБУ під час контрнаступу нищать російську техніку та мінусують піхоту, щоб пліч-о-пліч із бойовими побратимами із ЗСУ звільнити українську землю.

Загалом з початку 2023 року оперативно-бойовими групами військової контррозвідки завдано вогневі удари та знищено або виведено з ладу 76 одиниць важкого озброєння, зокрема 28 танків. Про це повідомила пресслужба СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пентагоні оцінили темпи просування ЗСУ під час контрнаступу

Цього разу список втрат загарбників поповнили: три танки, у тому числі Т-90М та Т-90, чотири бойові машини піхоти та три бронетранспортери, МТЛБ, зенітна установка, спостережний комплекс "Муром", протитанкова гармата, 17 одиниць автомобільної техніки та два склади боєприпасів, три одиниці інженерної техніки, два БПЛА, розрахунок FPV-дронів та інше.

Противник зосереджує основні зусилля на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках, де тривають важкі бої.

Протягом доби на фронті відбулося близько 30 бойових зіткнень, повідомив уранці 14 липня Генеральний штаб Збройних сил України.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях агресора, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Зараз ви читаєте новину «В СБУ показали, як спопеляють окупантів разом із технікою: вогняне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути