Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2013 14:46

У Рівному пес знайшов мертву жінку

У Рівному пес знайшов мертву жінку
Фото: www.e1.ru

У полі, що неподалік вулиці Макарова у Рівному, виявили тіло 51-річної місцевої жительки Світлани Вертелецької. Жінку вважали зниклою без вісти уже більше місяця.

На труп випадково наштовхнувся перехожий, який в суботу по обіді вигулював свого пса у мікрорайоні "Ювілейний". Здивований рівнянин побачив на землі людські рештки і одразу викликав міліцію. З'ясувалося, що мертва жінка – колишня вчителька фізичного виховання у школі.

"Світлана Вертелецька пішла з дому ще напередодні Нового року – 31 грудня", - розповідає Олеся Шевченко, помічник начальника Рівненського міськвідділу міліції. – "Жінка була вбрана у чорну куртку та штани, зелену кофту, жовті черевики та фіолетово-сіру шапку. Її зріст – 160 см, мала карі очі та довге темне волосся – такий опис зовнішності нам надав її чоловік. Він звернувся до нас із заявою 3 січня, просив розшукати дружину. Сказав, що Світлана Андріївна вийшла з дому і більше не дає про себе знати".

Скільки часу тіло пролежало у полі - поки невідомо. Однак експерти кажуть, що при поверхневому огляді ознак насильницької смерті не виявлено. Ймовірно жінка просто замерзла на смерть.

У міліції також розповідають, що Світлана Вертелецька перебувала у другому шлюбі, виховувала дітей. Але багато років тому її матір зникла безвісти, а батько наклав на себе руки - через це у неї інколи траплялися емоційні зриви. Раніше вона працювала у одній з міських шкіл Рівного.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному пес знайшов мертву жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути