пʼятниця, 18 грудня 2015 15:17

В Полтаві з сьомого поверху обірвався ліфт з 6-річним хлопчиком

В Полтаві з сьомого поверху обірвався ліфт з 6-річним хлопчиком
thepolitics.info

Сьогодні, 18 грудня, близько 9 ранку в Полтаві по вулиці Маршала Бірюзова в багатоповерхівці з сьомого поверху зірвався ліфт. В середині був батько з 6-річним сином. Залишилися живі.

"Сім'я з двома дітьми мешкає на сьомому поверсі. Зранку батько відводив молодшого в садочок. Зайшли в ліфт. Зі слів батька, коли рушили ліфт почало хитати в сторони. А потім різко полетів униз. Зрештою так само різко і зупинився між п'ятим і четвертим поверхами. Очевидно, спрацювали фіксатори, - розповіла Світлана Рибалко зі Полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій. - Ми приїхали разом із працівниками "Полтава-ліфт". Спочатку вони подивилися, чи можна відкривати двері. Коли сказали, що це безпечно, наші рятувальники розімкнули ліфт. Дитина з батьком вийшли".

"Батьки сильно злякалися. Весь час, поки ми їх витягували, поруч була мама. Сильно переживала, плакала. Хлопчик вів себе спокійно. Коли віднесли додому, то показував усім присутнім свою собачку. Його оглянули лікарі. Травм не виявили. Але для перестраховки дитину таки забрали в лікарню", - продовжила Рибалко.

Зараз ви читаєте новину «В Полтаві з сьомого поверху обірвався ліфт з 6-річним хлопчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути