середа, 06 квітня 2011 19:11

У Полтаві від вибуху на металургійній базі загинув працівник

У Полтаві від вибуху на металургійній базі загинув 42-річний Олександр Лукашенко. Він працював майстром виробництва. Його напарник Іван, 37 років, з важкими травмами обличчя, грудей та живота доставлений у лікарню.

За словами Олександра Лавренюка зі станції швидкої допомоги, загиблий отримав важкі пошкодження внутрішніх органів.

"Зовнішніх пошкоджень, які б спричинили смерть, у нього не видно. Скоріше за все, вибухова хвиля сильно забила йому внутрішні органи. Хоча після вибуху він ще був живим, свідки намагалися йому допомогти. Та коли ми приїхали, то не могли нічим зарадити", - розповів він.

Рятувальники продовжують шукати уламки предмету, який вибухнув.

Як повідомила Світлана Рибалко з управління надзвичайних ситуацій області, це міг бути боєприпас, або малий газовий балон. Він зірвався, коли метал у поліетиленових пакетах розвантажували.

"Якби там більший був балон, то наслідки були б жахливішими. Працівники металобази навіть не знають, як таке могло трапитися. Метал завжди ретельно перевіряли, а тут він був у пакетах. Один з них сам зайнявся, або ж його підпалили. Тоді і вибухнуло. Звідки цей метал узявся поки, ніхто не знає", - зазначила вона.

Територію, на якій розташована металобаза, орендує приватне підприємство "Інтерресурс". Там говорити про ситуацію не хочуть, постійно кидають слухавку.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві від вибуху на металургійній базі загинув працівник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути