вівторок, 29 березня 2011 18:48

У Мелітополі вибухнув офіс комуністів

В офісі Мелітопольського міськкому Компартії сталися вибух і пожежа.

Як повідомляє прес-служба КПУ, це сталося в понеділок близько 4 години ранку.

На момент вибуху люди в приміщенні міськкому КПУ були відсутні.

Як заявила прес-служба, "за неофіційною інформацією стало відомо, що причиною вибуху став умисний підпал офісу комуністів, який спричинив вибух і пожежу".

"За інформацією першого секретаря обкому (нардепа Олексія Бабуріна - ред.) у приміщенні не було ні газових балонів, ні інших вибухонебезпечних предметів, проте характер руйнувань говорить про те, що в будівлі був саме вибух", - повідомив другий секретар обкому КПУ Олександр Зубчевський.

Він також додав, що є свідки, які чули хлопок, після чого розпочалося загоряння.

Наразі причини пожежі встановлюють експерти. У разі доведення умисного підпалу, буде вирішуватися питання про порушення кримінальної справи.

До речі, Олександр Зубчевський також зазначив, що комуністи не пов?язують підпал з судовим засіданням у справі підпалу офісу в Запоріжжі, яке відбулося вчора.

Нагадаємо, що це не перший випадок вчинення нападу на партійні офіси комуністів. Так у Рівному 8 лютого цього року в офісі обласного та міського комітетів КПУ вночі невідомі вибили чотири шибки й вкрали металеву вивіску. У грудні минулого року невідомі підпалили офіс приймальні обласного комітету Комуністичної партії, розташований на вулиці Пастера в Одесі. А наприкінці вересня стався напад на офіс Хмельницького міського комітету Компартії. За даними КПУ, нападники розбили вікна в приймальні депутата, першого заступника глави ВР Адама Мартинюка і пошкодили партійний прапор над приміщенням міськкому.

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі вибухнув офіс комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути