Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2013 16:25

У Печерському суді слухали, як Ніна Москаленко била рейдера

У Печерському суді слухали, як Ніна Москаленко била рейдера
Фото: lustration.org.ua

Сьогодні Печерський райсуд Києва продовжив слухання справи Ніни Москаленко. Жінку звинувачують у побитті чоловіка, який проник у її двір 21 червня. Проти неї порушили кримінальну справу за ч.2 ст.122 (умисне тяжке тілесне ушкодження з метою залякування або примусу). Сьогодні заслухали свідчення трьох чоловіків, які були свідками події. Ніна Москаленко заперечує свою провину. Одного із свідків, які давали показання, вона побачила вперше. Інші, з її слів, причетні до рейдерського захоплення її будинку на Землянському провулку ,14, що в печерському районі Києва.

"Влаштували справжній цирк у суді. Один розповідав, що потерпілий там впав, інший що зомлів, третій — що пішов з місця не втрачаючи свідомість. Самого потерпілого з невідомих причин не було. Ніби то має прийти на наступне засідання. Наші клопотання суддя до уваги не бере. Ми хотіли, щоб надали медичні довідки про стан потерпілого після медогляду, після так званого побиття. Але ці клопотання відхиляють. Сьогоднішнє засідання тривало три години, але нічого конкретно по справі невідомо", - розповіла після слухання Ніна Москаленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніну Москаленко вигнали з будинку і звільнили з роботи

Жінка також зазначила, що попри рішення прокуратури, щодо охорони її будинку, ніяких охоронців немає.

"Не знаю навіщо було так хвалитись в МВС, що вони мене тепер охороняють. Біля свого будинку не бачила ані одного охоронця. Їх немає і не було", - запевнила Ніна Іванівна.

Наступне засідання суду призначена на 25 січня на 13:45.

Нагадаємо, що кілька разів будинок Ніни Москаленко на Землянському провулку, 14 намагалися захопити рейдери. 25 вересня до помешкання приїхали невідомі люди і запропонували віддати будинок в обмін на помешкання за Києвом. Коли жінка відмовилась, почали погрожувати. Після цього до неї подзвонили з Печерського райуправління міліції. Викликали на допит. На неї подали заяву, в якій зазначили, що 21 червня вона напала на чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «У Печерському суді слухали, як Ніна Москаленко била рейдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути