Ексклюзиви
вівторок, 13 грудня 2011 14:57

В офісі, який захопив УБОЗ, шукають підроблені документи і печатки

В офісі, який захопив УБОЗ, шукають підроблені документи і печатки

Працівники УБОЗ УМВС України в Житомирській області 13 грудня провели обшук однієї з приватних квартир обласного центру в рамках розслідування кримінальної справи, пов'язаної з незаконним отриманням кредитів на загальну суму понад 100 тис. грн.

Як повідомив начальник УБОЗ УМВС Ігор Заєць, приміщення належить 36-річному мешканцю. Обшук проведено відповідно до постанови Корольовського райсуду Житомира в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за ч.1, 3 ст.358 (підроблення документів та печаток, штампів та бланків, збут або використання підроблених документів, печаток, штампів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович та Іванющенко використовують УБОЗ для рейдерства" - Томенко

В ході попереднього розслідування справи було встановлено, що в Житомирській філії одного з банків протягом 2007-2008 років були оформлені й отримані близько десятка кредитів на загальну суму понад 100 тис.грн. з використанням підроблених документів. Особи, від імені яких подавалися документи на отримання кредитів, ніколи не працювали на зазначених у довідках про доходи підприємствах, а значить і не отримували ніяких офіційних виплат. До того ж, підприємство на час отримання кредитів припинило свою діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ

Ігор Заєць повідомив, що одне з зазначених підприємств, співзасновником якого є власник приміщення, зареєстроване за адресою, де з метою повного та об'єктивного розслідування кримінальної справи, виявлення знарядь і засобів вчинення злочину, з'ясування всіх обставин і був проведений обшук.

Нагадаємо, сьогодні в офіс турагентства "TUI" (колишня "Галопом по Європах") увірвалися співробітники УБОЗ. Працівників вигнали на вулицю. Коли прибула господиня агентства Руслана Годована, її не пустили туди.

Зараз ви читаєте новину «В офісі, який захопив УБОЗ, шукають підроблені документи і печатки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути