вівторок, 13 грудня 2011 14:26

УБОЗ захопив офіс турагенції "TUI"
5

Фото: Фото: Олена Галагуза
Власниця агенції Руслана Годована

13 грудня о 10:00 в офіс турагенції "TUI" (колишня "Галопом по Європах") увірвалися працівники УБОЗ, передає кореспондент Gazeta.ua.

Працівників вигнали на вулицю. Коли прибула власниця агенції Руслана Годована, її не пустили туди.  Всередині були лише 4 міліціонери і колишній чоловік Годованої, а нині депутат Житомирської облради від "Фронту Змін" Руслан Годований. Він є співвласником агенції.

"Я - власниця туристичної агенції. Вони не мають ніякого права мене не пускати у моє приміщення. Свавілля – це нічого не сказати", - заявила Руслана Годована.

"TUI" знаходиться у центрі Житомира, на вул. Чапаєва, 2. Це п'ятиповерховий житловий будинок. Офіс на першому поверсі у квартирі площею 57 кв.м.

Біля вхідних дверей стоїть міліціонер з нашивкою "Спецпідрозділ УБОЗ "Сокіл". Всередину нікого не пускає. Каже, що це вказівка начальства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сайт футболок "Спасибо жителям Донбасса" "накрив" УБОЗ

Годована викликала міліцію, але ніхто не приїхав. Потім прибули працівники приватної охоронної фірми, їх теж не пустили, посилаючись на слідчі дії.

З вулиці чути крики депутата Годованого. Видно, що чоловіки в офісі затуляють вікна фіранками.

По мобільному телефону депутат Годований каже, що у нього забрали iPad, на який він записував розмову із міліціонерами. Ті вихопили планшет, за його словами, через обшук.

"Це брехня, бо я прийшов зі своїм планшетом, він не був на той момент в офісі. Вони нахабно його забрали. Ще й погрожували мені фізичною розправою", - нервово говорить по телефону Годований. Додає, що його ніхто не випускає на вулицю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович та Іванющенко використовують УБОЗ для рейдерства" - Томенко

"Вони сказали, що шукають представників якоїсь фірми, до якої ми не маємо відношення. Але у них є документи на обшук на людину за цією адресою", - веде далі Годований.

У прес-службі обласного управління міліції повідомили, що за адресою Чапаєва, 2 справді відбувається обшук у зв'язку з постановою суду у рамках розслідування про кримінальну справу. Поки подробиць про цю справу не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «УБОЗ захопив офіс турагенції "TUI"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути