Ексклюзиви
неділя, 23 серпня 2020 03:55

На Одещині посадовця Держпраці затримали на хабарі

На Одещині посадовця Держпраці затримали на хабарі
На Одещині посадовець Держпраці вимагала хабарі з підприємців регіону.Фото: ДСР НПУ

В Одеській області під час отримання хабара затримали посадовицю обласного управління Держпраці. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України.

"Правопорушниця вимагала 2500 доларів США за дозвільні документи на розміщення автозаправної станції скрапленого газу, – йдеться в повідомленні.
Начальницю одного з відділів Головного управління Держпраці в Одеській області затримали одразу після одержання частини хабара у розмірі 5 тис. грн.

"Посадовиця налагодила схему вимагання та одержання неправомірної вигоди з підприємців регіону за реєстрацію та видачу дозвільних документів щодо розміщення об'єктів підвищеної небезпеки, а саме автозаправних станцій скрапленого газу, – повідомили в поліції.

В відомстві додали, що наразі вирішується питання щодо затримання жінки та повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодницький пішов зі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури


Раніше на Вінниччині оголосили підозру двом співробітникам "Укртрансбезпеки" у Вінницькій і Хмельницькій областях та перевізнику. Їх підозрюють в організації злочинної схеми.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині посадовця Держпраці затримали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути