середа, 20 червня 2012 14:07

В Одесі знайшлася одна із загадково зниклих дівчат: її побили і зґвалтували

В Одесі знайшлася одна із загадково зниклих дівчат: її побили і зґвалтували
Богдана Шишова повернулася додому після зникнення. Фото: Сегодня

Одна із трьох загадково зниклих дівчат у Одесі та області — студентка Одеського аграрного університету Богдана Шишова знайшлась сьогодні, 20 червня. Вона зникла 13 червня 2012 року з Одеси, Суворівського району. Про це розповіла речник Одеського міського управління міліції Тетяна Хмельницька.

За словами знайомих дівчини, Богдану Шишову побили і зґвалтували. Тиждень її тримали на горищі. Зараз вона потребує операції.

"Моя подруга працює в університеті, де вчитися Богдана. Вона мені сказала те, що Богдану знайшли зґвалтованою і побитою. І що дівчина потребує операції", - розповіла місцева Наталія Мамонтова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі безслідно пропадають дівчата. Містом ширяться чутки про маніяка

"Дівчинку знайшли. Вона вся побита та зґвалтована. В університеті скидаються грошима на допомогу її здоров'ю", - пише у соціальній мережі студентка Наталія Капустян.

"Богдана знайшлась, але вона у тяжкому стані. Просимо родину поки не турбувати", - додала знайома постраждалої Анастасія Драчук.

"Сьогодні дівчина сама прийшла додому. Інформації про те що її зґвалтували, викрали, або побили у мене немає. Дівчина висловлювалась, що її тримали десь на горищі. Але не місце вона вказати не може, плутається в свідченнях і зараз посилається на погане самопочуття. Поки що з нею спілкуються оперативні співробітники", - розповіла Тетяна Хмельницька.

Богдана зникла о 7:00 годині ранку. Дівчина їхала здавати залік. Вийшла з будинку по вулиці Затонського, 4 і сіла у 146 маршрутку. У день зникнення в університеті її ніхто не бачив. За два дні до її зникнення у Богдани вкрали мобільний телефон. Родина та друзі розклеїли її фото по всьому місту Котовське. Місцеві жителі кажуть, район, у якому зникла Богдана, небезпечний.

"Раніше жив на Затонського, 2 і знаю що і як там відбувається. Усім дівчатам і жінкам категорично не рекомендую там ходити в темний час доби. Неодноразово бачив там всілякі п'яні розбирання. Пам'ятаю як хлопець з закривавленим обличчям ліз у бійку з усіма перехожими", - розповів місцевий житель Віталій Рачков.

Нагадаємо, у Одесі та області ходять чутки про маніяка. За останніх два місяці цього року при загадкових обставинах зникли три дівчини. У міліції чутки спростовують, випадки зникнення дівчат не пов'язують.

"Те що там говорять, що то маніяк - це повна нісенітниця. Немає ніяких підстав вважати, що зникнення цих трьох дівчат якось пов'язані між собою. Вони зникли при різних обставинах", - розповів з міліції Володимир Шаблієнко.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі знайшлася одна із загадково зниклих дівчат: її побили і зґвалтували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути