Ексклюзиви
понеділок, 22 лютого 2016 05:12

В Одесі водій "Мерседесу", тікаючи від патрульних, влетів у магазин

В Одесі Mercedes-Benz ML на великій швидкості влетів у магазин. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Патрульної поліції України в Facebook.

У повідомленні наголошується, що автомобіль з великою швидкістю їхав по проспекту Гагаріна по зустрічній смузі. Екіпаж патрульних отримав орієнтування на цю машину і почав переслідування. Ймовірно, побачивши проблискові маячки, водій Mercedes додав швидкості, і протягом хвилини, не впоравшись з керуванням, влетів в магазин.

 

У машині знаходилися 30-річний водій і 28-річний пасажир. У одного з чоловіків була глибока рана на шиї. Патрульні витягли їх з машини і надали допомогу.

 

"Обидва любителя швидкої їзди нічною Одесою мали яскраво виражені ознаки сп'яніння, ступінь якого з'ясують медики. Незабаром приїхала швидка і відвезла чоловіків в лікарню. Матеріали дорожньої пригоди передали слідству ", - повідомили в поліції і нагадали, що за керування транспортними засобами в нетверезому вигляді передбачено штраф від 2550 грн або позбавлення прав.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі водій "Мерседесу", тікаючи від патрульних, влетів у магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути