Ексклюзиви
понеділок, 28 березня 2016 17:53

В Одесі в шахті ліфта загинув 3-річний хлопчик

В Одесі в шахті ліфта загинув 3-річний хлопчик

Сьогодні, 28 березня, в Одесі в шахті ліфту загинув 3-річний хлопчик. Трагедія трапилася у дев'ятиповерховому будинку на вулиці Академіка Корольова. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області.

"У Київський відділ поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що в шахті ліфта багатоквартирного будинку по вул. Академіка Корольова виявлено тіло хлопчика. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події. Працівниками поліції встановлено особу загиблого – хлопчик віком три роки чотири місяці, проживав з батьками у зазначеному будинку", - розповіли у поліції.

Подробиці загибелі дитини розповів виконуючий обов'язки директора ВАТ "Одесаліфт" Андрій Барбуков, пише Odessit.ua.

"Молода жінка, прийшовши з дитиною в колясці на перший поверх, викликала ліфт. При цьому вона не взяла дитину на руки, а вкотила його в кабінку ліфта в колясці. Проте в ліфті вона не поїхала, а вирішила викотити візок назад і потягнула його на себе. В цей час дитина випала з коляски, потрапивши в проріз між внутрішніми і зовнішніми дверима ліфта. Дитина впала в прямо в технологічне приміщення ліфта під першим поверхом заввишки 1,5-2 метри. І загинула на місці", - сказав Барбуков.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статею умисне вбивство. За попередньою версією, причина трагедії - нещасний випадок. Проводяться слідчі дії, аби встановити обставини події. В рамках розслідування буде проведено ряд експертиз, в тому числі і експертиза технічного стану ліфта.

На місці події присутні також представники мерії.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі в шахті ліфта загинув 3-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути