Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2014 15:47

У міліції побиття "Беркутом" сусіда Януковича назвали провокацією

У міліції побиття "Беркутом" сусіда Януковича назвали провокацією
Фото: slovovolyni.com

Сьогодні активісти Євромайдану повідомили, що у Межигір'ї "Беркут" жорстоко побив місцевого жителя. Проте у міліції факт побиття заперечили. Кажуть, це була провокація.

"Наша позиція, що це - провокація", сказав у коментарі Gazeta.ua прес-секретар МВС у Київській області Микола Жукович.

За словами Жуковича, прокуратура, ймовірно, відкриє кримінальне провадження, аби з'ясувати ситуацію. І якщо виявиться, що чоловік наговорює на міліцію стосовно побиття, то його чекатиме відповідальність. "Якщо ж встановиться, що його ніхто не бив, то це вже може бути кваліфіковано як неправдиве повідомлення", зазначив прес-секретар.

Додамо, як йдеться в офіційному повідомленні прес-служби МВС, сьогодні вранці, під час несення правоохоронцями охорони громадського порядку в селі Нові Петрівці, до працівників патрульної служби міліції звернувся один із місцевих мешканців. Чоловік, підійшовши до працівників міліції, почав вимагати пропустити до його місця проживання колонну прочан, які несли плакати з зображенням зовсім нерелігійного змісту.

Вартові порядку намагалися роз'яснити громадянину, що плакати неетичного характеру та чоловік, не слухаючи їх, почав чіплятися до міліціонерів і щось вигукував в їхню адресу.

Раптом чоловік впав на коліна і демонстративно почав волати про те, що йому зле. Правоохоронці підхопили його та занесли до автобуса, аби той не лежав на землі. Після чого покликали його дружину, яка разом з ним поїхала до місцевої лікарні. Наразі медичний персонал надав хворому кваліфіковану допомогу, стан здоров'я чоловіка стабільний, кажуть у міліції.

Зазначимо, за версією активіста Євромайдану Ігора Луценка, під час прощі до Дзвінкової криниці "Беркут" побив і затримав місцевого жителя Петра Федоровича Кацимона. У затриманого, ймовірно, стався інсульт.

Зараз ви читаєте новину «У міліції побиття "Беркутом" сусіда Януковича назвали провокацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути