середа, 27 квітня 2022 10:16

Спецтема: Війна Росії проти України

В Мелітополі "призначають" колишніх злочинців на керівні посади

В Мелітополі  "призначають" колишніх злочинців на керівні посади
Некомпетентні працівники та ексзлочинні - представники окупаційної "влади" в України. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області окупанти продовжують встановлювати свою "владу".

На керівні посади у Мелітополі "призначають" некомпетентних працівників та колишніх злочинців, повідомили у штабі оборони Запорізького краю, передає ТСН.

Зазначається, що окупанти готуються із розмахом та парадом святкувати 1 та 9 травня. Також намагаються розпочати навчальний процес в школах і дитсадках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмовляє з камінням: "мер" Бердянська взяв у заступники двірника

Окрім цього, в окупованому Мелітополі росіяни продовжують викрадати мирних мешканців. Ворог заблокував гуманітарні коридори там: постачання продуктів, ліків та евакуація населення поки не можливі.

У Мелітопольському районі загарбники замінували місцевість поблизу Кам'яної Могили.

"Риють окопи у селах, які розташовані поблизу заповідника, а на джерелах села Терпіння облаштовують свій табір. Таким чином загарбники намагаються закріпитися на запорізькій землі і водночас сподіваються запобігти партизанському руху спротиву в Мелітопольському районі", - пише видання.

Зрадниця України Галина Данильченко, яка називає себе "мером" Мелітополя, готується масштабно святкувати 9 травня цього року. За її словами, у місті ремонтують меморіал на Братському цвинтарі, відновили вічний вогонь та відновлюють Арку перемоги.

Данильченко тиражує брехливі наративи окупантів "про переворот 2014 року", про те, що українська влада нібито "заважала святкуванню Дня перемоги" усі ці роки. Також переповіла байки про те, що в Мелітополі нібито "били літніх людей, які виходили з орденами та георгіївськими стрічками".

Зараз ви читаєте новину «В Мелітополі "призначають" колишніх злочинців на керівні посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути