Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2013 15:24

У масштабній пожежі на Запоріжжі загинув чоловік та обгоріла його дружина

У Запоріжжі у достатньо масштабній пожежі загинула людина. Гасити пожежу приїхали 6 машин.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Запорізькій області.

Пожежа виникла вчора ввечері у одноповерховому будинку по вулиці Червонопрапорній, що у Шевченківському районі міста. Повідомили про пожежу сусіди, о 22:30.

"Приблизна площа пожежі склала 200 квадратних метрів. У будинку горіли перекриття, мансарда та домашні речі. Сусіди побачили полум'я і викликали пожежників. За підвищеним викликом приїхали 28 чоловік особового складу на 6 машинах", - розповіла речник ДСНС у Запорізькій області Юлія Баришева.

За її словами, пожежникам довелося тут працювати дуже швидко і злагоджено, оскільки будинок був дерев'яним, а вогонь дуже швидко розповсюджувався.

"Незважаючи на складність, пожежникам вдалося за півгодини ліквідувати вогонь. Також не дали зайнятися поруч розташованим будівлям", - повідомили у прес-центрі.

Як повідомили пожежники, 52-річна господиня самостійно покинула палаючу будівлю ще до приїзду підрозділів ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві образ Богородиці проявився в квартирі після пожежі

"Постраждалу каретою швидкої одразу відвезли у 5-ту міську лікарню. За попередньою інформацією жінка обпекла та порізала руки, намагаючись вибратись із палаючої домівки", - додала Баришева.

На згарищі рятувальники виявили тіло 56-річного чоловіка.

"Як з'ясувалося в ході попереднього розслідування, в будинку проживає подружжя. Того вечора жінка пішла відпочивати до однієї кімнати, а чоловік знаходився в іншій. Прокинулася господиня від їдкого запаху диму. Вона почала шукати чоловіка та старання виявилися марними. Ймовірно, господар опинився в пастці та не зміг вийти", - повідомили у прес-службі.

Вірогідно, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки в пральній машині. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Зараз ви читаєте новину «У масштабній пожежі на Запоріжжі загинув чоловік та обгоріла його дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути