вівторок, 18 червня 2013 11:02

У Луганську через пожежу загинули троє дорослих та стільки ж дітей
5

Фото: Фото: Прес-служба ДСНС

Сьогодні вранці у Луганську сталася жахлива трагедія, через пожежу у приватній садибі загинули 6-ро людей, серед них 3 дітей.

Про це повідомили у прес-центрі Держслужби з надзвичайних ситуацій у Луганській області.

За словами рятувальників, вогонь помітили перші сусіди. Саме вони зателефонували до рятувальної частини і повідомили про пожежу.

"О 5:15 на вулиці Братів Палкіних в одному з двох приватних будинків, розташованих на одному подвір'ї і об'єднаних галереєю, виникла пожежа. На той час у приміщенні знаходились 58-річний господар з 6-річною онукою і жінка, що винаймала в родини кімнату. Згодом вогонь поширився на галерею і дах іншого помешкання, де на той час перебували 29-річний син господаря, його дружина та 2 дітей 6 місяців і 3 років", - повідомили пожежники..

По прибуттю на місце події співробітники ГУ ДСНС виявили тіла 3 дорослих і 3 дітей, які загинули від отруєння продуктами горіння.

"Вдалося врятувати лише 29-річного чоловіка, життя якого підтримували апаратом для штучної вентиляції легенів до приїзду "швидкої допомоги". Постраждалого у важкому стані госпіталізовано", - розповів Олександр Вінніков з прес-служби обласної ДСНС.

До гасіння залучалися 5 одиниць спеціальної техніки та 22 рятувальники. Загоряння ліквідовано о 06:16. Причина пожежі встановлюється.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську через пожежу загинули троє дорослих та стільки ж дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути