понеділок, 17 червня 2013 19:44

На столичній Татарці посеред дороги раптово згоріло авто
6

Фото: Фото: Андрій Жигайло

У столиці за адресою вулиця Татарська 2а згорів автомобіль.

Близько 16:00 водій на "Вольво 440" виїжджав з двору будинку. Коли почалася пожежа в моторному відсіку, водій автомобіля намагався самотужки погасити вогонь, однак це йому не вдалося. До гасіння долучились інші водії, згодом до них долучились пожежники.

Перед тим, як загорітись, у машині щось голосно хлопнуло, кажуть очевидці.

"Я тут стояв навпроти. Машина виїжджала з двору, пропускала зустрічних. Чогось водій заглушив двигуна. Коли завів, стався сильний хлопок, з капоту пішов вогонь. Водій вискочив, почав з вогнегасника поливати, зупинились декілька машин, водії також почали гасити машину. Хтось викликав пожежників, ті і довершили гасіння. Погасили за хвилин 10 і поїхали. Водій не кричав, не матюкався, думаю в шоці був. Він десь з цих будинків, бо офісів там немає, отже тут живе", - каже очевидець Роман.

О 17:30 біля машини міліціонери складають протокол. На траві валяється шість вогнегасників. Водій стоїть з номерними знаками у руках, говорити відмовляється.

Навколо кілька десятків зівак, які фотографують згоріле авто. Міліціонери говорити також відмовляються, але неофіційно кажуть, що загорітись машина могла через витік бензину.

Раніше повідомлялося, 14 червня, на автодорозі Київ-Чоп, за 20 км від Рівного під час руху раптово загорівся вантажний автомобіль "Рено-Преміум" з причепом. Вантажівка перевозила бочки з полімерними смолами, які під час пожежі почали вибухати.

Зараз ви читаєте новину «На столичній Татарці посеред дороги раптово згоріло авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути