Ексклюзиви
середа, 02 липня 2014 10:48

Спецтема: Війна на Донбасі

В лавах терористів Донбасу "засвітився" цинічний вбивця тварин з Петербурга
5

У 2012 році Олексій Мільчаков, житель Санкт-Петербурга, прославився тим, що вбивав тварин і викладав фотографії своїх "забав". Наразі ж він "захищає" жителів "Новоросії" від фашистів з Києва.

Мільчаков не нехтує фотографуватися з цуценям із відрізаною головою, зі свастикою та із прапором самопроголошеної "ЛНР".

На сторінці терориста Вконтакті чимало фото воєнної тематики: зброя, бронемашини з триколорами, сам бойовик у формі з автоматом у Донецьку (як він зазначає). Останній запис російського найманця датований 30 червня.

Також бойовик на своїй сторінці закликає пожертвувати гроші постраждалим "ополченцям". Переказ можна здійснювати через Санкт-Петербурзький філіал одного із банків. "Если у кого есть возможность помочь денежной пишите в личку. Дам номер карты", пише терорист в пості за 23 червня.

Нагадаємо, радник міністра МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк заявив, що за перший день відновлення АТО на Донбасі знищили тисячу терористів. За словами ще одного радника Антона Геращенка, вчора під час штурмі міліцію у Донецьку між бойовиками стався розкол.

Зараз ви читаєте новину «В лавах терористів Донбасу "засвітився" цинічний вбивця тварин з Петербурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути